Nagrađeni
 

 

 6.Susreti Ohrid 2007.

Održani 6. Sportski susreti članova Sindikata pravosuđa Srbije

Mitrovčani opet najbolji

Pobednik Šestih sportskih susreta članova Sindikata pravosuđa Srbije, održanih, od 17. do 22. juna u Ohridu, i ove godine je, sa osvojena 164 boda, bila ekipa Kazneno popravnog zavoda iz Sremske Mitrovice. Kako je ovo bila njihova treća uzastopna pobeda, prelazni pehar Susreta zauzeo je trajno mesto u vitrinama ove zaista uporne i vesele družine.

Susrete je uz muziku i vatromet, pred gotovo 800 učesnika, otvorila predsednica Sindikata pravosuđa Slavica Živanović, poželevši učesnicima fer nadmetanja, nastavak tradicije Susreta i dobar provod u Ohridu. Ona je tom prilikom pozdravila i specijalne gošće, pomoćnice ministra pravosuđa Srbije Snežanu Malović i Milicu Vlašić Koturović, zatim gradonačelnika Ohrida Aleksandra Petreskog i organizatora igara Dimitra Kašikova, vlasnika turističke agencije «Ferijal-Kašikov».

Nakon što su zastavu Sindikata pravosuđa uz zvuke srpske himne «Bože pravde» na jarbol podigli prošlogodišnji pobednici, ekipa KPZ iz Sremske Mitrovice, učesnicima se obratila gospođa Malović koja je u ime Ministarstva pravde pozdravila prisutne i naglasila da je Ministarstvo, vodeći računa o značaju pravosuđa, prepoznalo kao prioritetan problem poboljšanje materijalnog položaja zaposlenih. S tim u vezi, posebno je pomenula da je Ministarstvo pravde, u novom sastavu, već uspostavilo saradnju sa Sindikatom pravosuđa, kao i da su definisani zajednički radni zadaci.

Iako su Susreti prvi put održavani u Ohridu, gospodin Dimitar Kašikov se pobrinuo da se članovi Sindikata pravosuđa odlično snađu u novim uslovima i obezbedio im odlične uslove za sportska nadmetanja, ali i za vansportske aktivnosti i odmor. Baš zbog toga ni Takmičarska komisija nije imala previše posla.

Da je to zaista i bilo tako, učesnici Šestih susreta članova Sindikata pravosuđa su pokazaili i gromkim aplauzom, kojim su gospodina Kašikova nagradili prilikom preuzimanja Zahvalnice, koju mu je Sindikat dodelio.

Posle četiri dana sportskih nadmetanja i druženja učesnika Šestih sportskih susreta članova Sindikata pravosuđa, ceremonija zatvaranja je održana 21. juna u večernjim satima. Podeljeni su brojni pehari, medalje, diplome, ali i zahvalnice. Najbolji sportista Susreta Bojan Nevajda, zaposlen u sremskomitrovačkom Kazneno-popravnom zavodu, uz zvuke srpske himne skinuo je zastavu Sindikata sa jarbola, a predsednica Slavica Živanović je, uz želju da se učesnici na istom mestu i naredne godine okupe i podele sportski megdan, proglasila Šeste sportske susrete članova Sindikata pravosuđa Srbije zatvorenim.

 

 

Rezultati
Klikom na tekst ispod možete pregledati tabelu sa konačnim rezultatima takmičenja:

Ukupni rezultati

Žene

MuškarciStart || Novosti || O Nama || Program || Pristupnica || RO
rƒ+