Generalni plasman

 1. Kazneno popravni zavod, S. Mitrovica (197)

 2.Pravos.N.Sad (128)

 3.Opš.sud, Vrbas (105)

 4.Pravos.Panč. (105)

 5.Pravos. S.Mitrov (89)

 6.Opš.sud,Smeder.(75)

 7.Opštin.sud, Ruma(71)

 8.Gr.sud.prek.Bgd (51)

 9.OJT Beograd (46)

10.Opš.sud, Kanjiža (46)

 

Susreti zaposlenih u pravosuđu Čanj 2006.

U Čanju su, od 28. avgusta do 2.septembra 2006. godine održani peti po redu Susreti pravosuđa Srbije. Odziv učesnika je bio dobar, pa su zabeleženi i primereni sportski razultati.

Naravno, za uložen trud i sportsko držanje podeljena su brojna priznanja i zahvalnice. Tako su DIPLOME dobili svi osvajači prva tri mesta u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji, a ni na ZAHVALNICAMA se nije štedelo. Dobili su ih svi učesnici Petih susreta pravosuđa Srbije; Sindikat uprave i pravosuđa Crne Gore za uspešnu saradnju; Okružni sud u Vranju za prvo učešće i ispoljeno zadovoljstvo; Vladislava Glita za najoriginalniju ekipnu majicu; Košarkaški klub Zemun za majicu totalno drugačiju od svih; Orkestru "YU eks bend" za zadovoljstvo drugačije od svih pruženo; Željka Dimitrijević za osmeh jači od svega; Daganu Sabljovu glavnom kuvaru; Saša Ninić za uspešan individualni trud uložen da ekipa učestvuje; Borko Nešković i hotel "Zlatibor" za trud i profesionalizam u pružanju usluga učesnicima; Milivoje Stević za najbolje i najuspešnije čuvanje zastave; Milena Draganović -pravosuđe Sremska Mitrovica - najbolji server u odbojci; IV Opštinski sud u Novom Beogradu za fer i korektno ponašanje; Bosa Raković -OJT Sremska Mitrovica- za 1."mešalicu"; Biljana Joševac -Pravosuđe Pančevo- za 2."mešelicu"; Branko Babić -Opštinski sud u Loznici- za 3."mešalicu"; Dalibor Karapandža - Opštinski sud u Vrbasu - za najbolji gol; Oliver Radojković -Opštinski sud u Smederevu- najboljem igraču u fudbalu; Dagana Selimović ,Pravosuđe Sremska Mitrovica, najbolja igračica- ženski "Kostakurta"; Đorđe Milutinović -KPZ Sremska Mitrovica- najbolji strelac u malom fudbalu; Dragica Vučenović -Pravosuđe Sremska Mitrovica- najbolji strelac u malom fudbalu za žene; Stefan Anđelković iz Obrenovca najbolji mladi učesnik; Kafe-restoran "Ravna Gora"  u Čanju za nesebičnu pomoć u uspešnoj realizaciji sportskih susreta.

I na kraju, za protokol, regularnost i fer plej  pobrinula se ekipa sudija, tehničara i zapisničara u sastavu: Aleksandar Vlašić, Rajko Đondović, Ljiljana Simonović, Leka Ranković, Slobodan Ugarković, Marko Mandić, Miloš Nikolić, Jovo Milunović, Bisa RAkitovac, Slobodan Maksimović, Strain Antonijević, Radiša Bogdanović, Zlatibor Tomović, Aleksandar Tolić, Draško Vidojević, Slaviša Stević i Franjo Mataija

Rezultati
Klikom na tekst ispod možete pregledati tabelu sa konačnim rezultatima takmičenja:

Ukupni rezultati

Žene

Muškarci

FOTOGALERIJAStart || Novosti || O Nama || Program || Pristupnica || RO
: 0; 0Ů