DOKUMENTI

  SARADNJA

GALERIJA
SUSRETI

    LINKOVI

 

 Odbori

PREDSEDNIK

SEKRETAR

SREMSKI

JUŽNOBANATSKI

KOLUBARSKI

PODUNAVSKI

ZAJEČARSKI

JABLANIČKI

ZAPADNOBAČKI

KOSOVSKOMETOH

PČINJSKI

MAČVANSKI

POMORAVSKI

BOR-ZAJEČAR

ZLATIBORSKI

Preds.POS KiM

SEVERNOBAČKI

JUŽNOBAČKI

RAŠKI

BRANIČEVSKI

SEVERNOBANATSKI

SREDNJEBANATSKI

JSO

BEOGRAD

BEOGRAD-Predsed.

VOJVODINA-Pred.

FOTO GALERIJA

EUROFERDOP

 

 Informišite se o najnovijim aktivnostima EUROFEDOP

 

Susreti Pravosuđa

opširnije

Susreti ARHIVA

 WebMaster


ATRIUM GROUP

Sportski susreti zaposlenih u pravosuđu, četrnaesti po redu, održani su u Ohridu, u hotelu "Desaret",  od 8. do 13. juna 2015. godine.


U Budvi su od 4. do . 9. juna 2013. godine održane XII Radničko sportske igre zaposlenih u srpskom pravosuđu.


Prilikom obeležavanja 40 godina EUROFEDOP, Evropske federacije sindikata zaposlenih u javnom sektoru, koji je održan sredinom maja u austrijskoj prestonici, predsednica Sindikata pravosuđa Srbije Slavica Živanović imala je priliku da se sretne sa kancelarom ove zemlje Volfgangom Šiselom. Budno oko fotoreportera ovekovečilo je ovaj susret. Kako su  Austrijanci organizovali proslavu i seminar,  slike govore više od reči.

 


U momentu kada otvaramo prve stranice našeg sajta ostalo je nešto više od mesec dana do početka 5. susreta zaposlenih u pravosuđu Srbije. Pravi je trenutak da se podsetimo kako je izgledalo naše prošlogodišnje druženje.

 


Šesti susreti pravosuđa održani su krajem avgusta i početkom septembra 2006. godine. Zaista je bilo teško sa tri prepuna CD izdvojiti tek nekoliko snimaka, kojima bi dočarali kako su ovi susreti protekli.

.Sećanja na RSI u Čanju još nisu izbledela, a vreme je da poćnemo da razmišljamo o narednim. Iskustvo nam govori i da je vreme da promenimo lokaciju za naše susrete. Potrudili smo se i "pronašli" Ohrid, koji kao da je sadržajima osmišljen za ono što nama treba. O ostalom moramo zajednički da odlučimo.

 


Nova 2007. godina počela je još jednom laži resornog ministarstva da će zaposlenima u pravosuđu biti isplaćene novogodišnje nagrade. Kako obećanje nije ispunjeno, održali smo konferenciju za novinare

 

 

Povodom zbrke koju je u javnosti i zaposlenima izazvao izvestan manjinski sindikat održali smo  konferenciju za novinare kojoj je prisustvovao veliki broj predstavnika medija


 

Nadležni u Vladi Srbije nisu imali sluha da čuju naše zahteve, pa smo im mi u tome pomogli 5. septembra 2007. godine. Po kiši i iznenadnoj hladnoći bilo nas je oko 2.000, tek za upozorenje.


 

Ni dva neseca kasnije, 30.oktobra 2007. godine, vlastodršci nisu želeli da se osvrnu na nedaće državnih činovnika, bez čijeg rada ni njih ne bi bilo tamo ge jesu. Zato nas je ovog puta bilo još više!


 

Ni slike ne opsiju dovoljno njihovu stvarnost

 

                                                  


 

Održana Konferencija EUROFEDOP 29.maja 2008. u Beogradu

 


Novosti || O Nama || Program || Pristupnica || RO || Nazad